• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 176 dní
  • (4245 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 176 dní (4245 hodin)

Jarní modely ze stáje MIZUNO, ve kterých můžete pokořit letošní "prigl"

 

Do startu závodu TRIEXPERT Vokolo priglu zbývá něco málo přes pět měsíců, a tak je nejvyšší čas se pořádně opřít do tréninkového úsilí. Kvalitní trénink pak vyžaduje kvalitní běžeckou obuv a to je doména jednoho z našich partnerů - japonské značky Mizuno.

Mizuno je tradiční výrobce běžeckých bot, který se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a důrazem na vynikající funkční vlastnosti. Mezi klíčové prvky patří u Mizuna charakteristická vlnová deska zajišťující komfortní tlumení, ale zapomínat nesmíme ani na širší střih a velmi zajímavý poměr hmotnosti a komfortu.

Pro letošní jaro přichází Mizuno s celou řadou novinek, které zaujmou rekreační i výkonnostní běžce. Vítek Kněžínek, specialista na běžecké vybavení z TRIEXPERTu, Vám představí 3 jarní novinky, ve kterých se nemusíte bát vyrazit na letošní "Prigl".

 

Mizuno Wave Rider

Mizuno Wave Rider 20

Nejdůležitější novinkou tohoto jara je jubilejní dvacátá generace modelu Wave Rider, který patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější běžecké boty. Rider je perfektně padnoucí silniční bota vhodná pro pohodový běh i rychlejší tempo. Zásadní novinkou dvacáté verze je použití pružné textilie, která obepne vaše chodidla jako druhá kůže a nový tvar vlnové desky zajišťující vyšší stabilitu při dopadu i odrazu.

Rider je ideální volbou v případě, že chcete mít jeden pár bot, ve kterém můžete pravidelně trénovat a zároveň si čas od času střihnout běžecký závod. Díky své univerzálnosti je Rider perfektní také pro překonání trasy Vokolo Priglu, když na zvlněné asfaltové části poskytne vašim chodidlům potřebný komfort a na skalkách bude dostatečně stabilní a spolehlivý.

 

Mizuno Wave Hitogami 4

Mizuno Wave Hitogami 4

Patříte mezi ambiciózní běžce mířící na čas pod jednu hodinu a Rider vám připadá zbytečně robustní? Pak by vás mohla zaujmout nová generace závodního modelu Wave Hitogami.

Hitogami je lehká a dynamická bota, ale nemusíte se bát, že by byla určena pouze pro elitní běžce. Tlumicí vrstva s vlnovou deskou a měkkou pěnou U4ic se postará o to, že v Hitogami může běžet prakticky každý závoďák, který se snaží překonat své limity a je úplně jedno, jestli se v cíli postaví na stupně vítězů, nebo zaběhne svůj vysněný čas uprostřed startovního pole.

 

Mizuno Wave Horizon

Mizuno Wave Horizon

Na své si u Mizuna přijdou kromě závoďáků i mohutnější běžci preferující bytelnou a stabilní botu. Právě tyto požadavky perfektně splňuje model Wave Horizon s výrazně tvarovanou vlnovou deskou, která zabrání nežádoucímu vyvracení kotníku a utlumí i běžce s hmotností kolem sta kilogramů.

Další velkou předností Horizonu je maximální pohodlí, které tato bota poskytuje v oblasti chodidla. Zapomenout tak můžete na nepříjemné oděrky, nebo puchýře.

 

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení