• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 174 dní
  • (4198 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 174 dní (4198 hodin)

Magnetky pro upevnění startovního čísla - BibBits

BibBits LOGO

Jak upevnit startovní číslo?

Zajímá Vás, jak nejlépe připevnit startovní číslo na tričko nebo dres, se kterým se chystáte na běžecký závod? Starý dobrý spínací špendlík, čili "sicherheitsku", lze dnes s trochou nadsázky považovat již za ozvěnou minulosti. Pokud nějakou máte, věnujte ji krejčímu nebo švadleně, připněte s ní brož a vydejte se do divadla, případně ti nejodvážnější mohou spínacím špendlíkem zkrášlit své ucho a vyrazit v kožené bundě na koncert legendárních Sex Pistols. Co se však týče běžeckých závodů, u nichž je připevňování startovních čísel nutností, v 21. století je vítěznou technologií rozhodně magnet!

BibBits - Magnetky pro upevnění startovního čísla

Jak magnetky fungují?

Čtyři magnetky BibBits připevní velmi pevně, avšak jednoduše, Vaše startovní číslo na dres; a to z obou stran – jedna sada vespod (u těla) a druhá nahoře (na startovním čísle). Díky opakovanému použití zavíracích špendlíků Váš oblíbený běžecký dres možná již po pár závodech připomínal tričko Arnolda Schwarzenegra ve filmu Terminátor – děravé jako řešeto od zásahů nepřátel – ovšem s magnetickým způsobem připevnění startovního čísla již můžete na takovou noční můru zapomenout. Magnety zanechají pouze neviditelný otisk ve Vaší paměti stejně jako vstřícný stisk ruky nebo chytlavá melodie populární písně v rádiu.

Velmi nízká hmotnost a zakulacené hrany zaručují, že po celou dobu používání magnetů BibBits bude nošení maximálně příjemné.

Magnetky je možno objednat buď se standardními motivy (národní vlajky atp.) nebo, v případě většího množství 25 sad a více, také s vlastním originálním motivem, jako je třeba logo týmu, erb nebo iniciály.

BibBits - Magnetky pro upevnění startovního čísla

Jaké jsou parametry sady BibBits?

V sadě pro upevnění startovního čísla jsou použity poniklované neodymové magnety s úctyhodnou sílou 1,1 kg na jeden magnet. BibBits se skládá ze dvou částí. Přední část je obdélníkového tvaru, rozměry jsou 2 x 1,5 cm a váží pouhé 3 gramy. Zadní část je kulatá, aby byl zaručen mimořádný komfort, s průměrem 1,5 cm a váhou jen 2 gramy. Kompletní sada 4 BibBits váží kolem 20 gramů.

Cesta k úspěchu je vždy cestou kupředu, s inovacemi i osvědčenými technologiemi. Věříme, že magnetky pro upevnění startovního čísla BibBits Vás o tom rovněž přesvědčí.

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení