• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 174 dní
  • (4192 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 174 dní (4192 hodin)

Osuška ČSOB Vokolo priglu - limitovaná edice

od partnera závodu plavecké společnosti BORN TO SWIM máme pro Vás unikátní osušku v designu devátého ročníku běhu kolem Brněnského moře.

Osuška má kontrastní olemování overlockovým stehem a barevně sladěnou přišitou gumičku pro praktické skládání ručníku. Barva je tmavě modrá - oboustranně potištěná se symboly a designem ČSOB VOKOLO PRIGLU.

Můžete zakoupit již nyní zde na eshopu či přímo během soboty na závodě - možnost platby hotově i platební kartou. Osobní odběr do pátku na naší pobočce nebo v sobotu na závodu.

Materiál: 80% Polyester / 20% Polyamide, gramáž: 200 g/m², rozměry 70 x 140 cm. Cena: 300,-Kč.

Osuška ČSOB Vokolo priglu 1Osuška ČSOB Vokolo priglu 2

MĚŘENÍ OBJEMU PLIC V ZÁVODNÍM EXPU

Navštivte stánek našeho partnera BORN TO SWIM v závodním expu a nechte si změřit objem Vašich plic, což je důležitý ukazatel Vaší fyzické výkonnosti. Podrobnosti na stánku BORN TO SWIM.

PŘEDSTAVENÍ BORN TO SWIM

Nápad ohledně založení nové plavecké značky vznikl na základě rozhovoru několika plavců, kteří již zakončili profesionální soutěžní dráhu a chtěli tomuto krásnému sportu něco vrátit za to, co jim během plavecké kariéry dal. Bohužel jim na trhu s plaveckým zbožím chyběla originální značka, která by dokázala nabídnout kompletní kolekci kvalitních produktů, se kterými by uživatelé získali pozitivní energii, náboj, zápal, barvy a jedinečnost společně s flexibilitou od ostatních světových značek. Chceme dát plavání radost, nový rozměr a položky, které by určovaly nový směr a rozšířili tak komunitu nadšenců ve vodě.

Po několika měsících rozvah, komunikace strategie a vývoje se spojili s dalšími odhodlanými specialisty a ze snu se projekt začal stávat skutečností. Naše oficiálně registrovaná značka BornToSwim® je na světě od poloviny roku 2015 a s ní i několik prvních produktů, které vám pod stejnou značkou s radostí již představujeme v našem E-shopu. Našimi produkty a servisem chceme pomoci klubům, skupinám a lidem se odlišit a zviditelnit a to nejen ve vodě. A i když nejsme celosvětový gigant tak přesto pevně věříme, že dokážeme dělat velké věci s přidanou hodnotou.

Děkujeme, že běháte s Vámi.

Váš Tým ČSOB Vokolo priglu

BORN TO SWIM

 

 

 

 

 

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení