• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 171 dní
  • (4126 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 171 dní (4126 hodin)

ENERVIT aneb jak zvýšit sportovní výkonnost

Brno Enervit

ENERVIT asi není potřeba účastníkům ČSOB Vokolo priglu blíže představovat. Jeho osvědčený ionťák v červeném kelímku na vás každý rok čeká na všech třech občertvovačkách. Samozřejmostí je také stánek, kde se můžete předzásobit i na další závody. A ani na X. ročníku tomu nebude jinak. ENERVIT je prostě osvědčený specialista na sportovní výživu pro špičkové vytrvalce i amatérské hobby závodníky.

V nabídce ENERVITu naleznete tyčinky, nápoje, gely i tablety. Kompletní sortiment Enervitu slouží k doplnění energie, vitamínů i minerálů. Vyladit vaši formu pomocí správné výživy je jednodušší, než byste čekali.

Co tělo sportovce potřebuje?

Zkuste se zamyslet: jaký může být rozdíl v tom, co vaše tělo potřebuje před, během a po vyčerpávající fyzické aktivitě? Pokud si nejste jisti, vezte, že správná odpověď zní následovně:

Před tréninkem či závodem jde v prvé řadě pro předzásobení svalů energií a pro celkovou přípravu organismu na očekávaný sportovní výkon. Během sportovní aktivity bude nejdůležitější okamžité a rychlé doplnění energie a tekutin. Po výkonu pro změnu oceníte urychlení regenerace a obnovu vyčerpaných svalových vláken.

ENERVIT

Brožura SPORTUJ LÉPE

ENERVIT se stále více zaměřuje na edukaci sportovců, aby více porozuměli svému tělu a procesům, které se v těle během výkonu odehrávají. Jedním z prostředků, které pro tento účel používá je brožura SPORTUJ LÉPE, kam přehledně shrnul ty nejdůležitější informace. Najdete zde rady a doporučení pro zvyšování vaší sportovní výkonnosti. Detailně zpracovaný rádce je rozdělen do 8 kapitol. Nechybí zde informace o energetické bilanci, popis jak tělo pracuje s energií, jak si rozvrhnout stravu před, během i po závodě, jak se vyhnout křečím a mnoho dalšího. Pokud jezdíte do práce, na trénink a bůhví kam ještě MHD, je to optimální čtivo, které vám zkrátí a zároveň vás posune ve vašem tréninku dál.

SPORTUJ LÉPE

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš tým ČSOB Vokolo priglu

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení