• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 170 dní
  • (4092 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 170 dní (4092 hodin)

Projekt "Mizuno panna a panic"

MPP byl nápad Petra Božka, jak podpořit nové běžecké nadšence. Myšlenka, pro kterou nadchl i naše partnery, byla jednoduchá - vybereme běžce, kteří nemají zkušenosti s měřenými závody, podpoříme je nejen možností diagnostiky došlapu a výběru kvalitních běžeckých bot, ale i dohledem kvalifikovaného trenéra.

Bylo nás čtrnáct a jeden trenér

Denisa, Ilona, Monika, Adam, Marta, Hanka, Martin, Barbora, Šárka, Petra, Monika, Luděk, Jitka, Honza. To jsou jména vybraných noviců, kteří na 4 měsíce spojili své úsilí a pod vedením Lukáše Petra se začali připravovat na svoji měřenou závodní premiéru.

Diagnostika, boty a trénink

Všichni naši "novicové" na začátku prošli diagnostikou došlapu na brněnské prodejně TRIEXPERT. Skvělí běžečtí odborníci jim pomohli vybrat běžecké boty MIZUNO a trenér Lukáš Petr připravil tréninkový plán.

Ve čtvrtek v šest u Antroposu

Plán zněl jasně - minimálně jednou týdně jít běhat společně. A tak jsme se potkávali každý čtvrtek v šest odpoledne u Antroposu.

TRIEXPERTCUP naplno a VOKOLO PRIGLU tréninkově

Trénink si všichni užívali a brzy začali být zvědaví, jaké to bude v pelotonu dalších běžců. Proč se jen ptát, proč to nevyzkoušet? Letní běžecký pohár TRIEXPERT CUP to byla ta správná příležitost. Naše MPP parta odběhla běh  na Kociánce, na Myslivně i MIZUNO hodinovku na Palečáku.

Léto bylo běžecky příznivé a užili si jej hromadou kilometrů v nohách. Stihli si "na nečisto" oběhnout i to naše brněnský moře. Běželo se všem výborně a těšili se na start jako malé Mizuňátka. :)

Bohužel podzim nebyl nakloněn hromadným akcím a Vokolo start byl odložen.

Trénink každý samostatně, 2021 na startovní čáře společně

S podzimem a omezením společných tréninků, jsme se rozešli a slíbili si setkání nejpozději na startu "Vokolo priglu 2021".

Na rozloučenou každý dostal balíček s drobnými dárky od partnerů, poukaz na nákup v prodejně TRIEXPERT a voucher na letní bežecký pohár TRIEXPERT CUP.

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Vokolo priglu

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení