• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 174 dní
  • (4198 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 174 dní (4198 hodin)

Záštita starosty JUDr. Tomáše Kratochvíla a partnerství s Bystrcí

S potěšením oznamujeme, že starosta městské části Brno-Bystrc pan JUDr. Tomáš Kratochvíl, opět převzal záštitu nad letošním ročníkem ČSOB Vokolo priglu 2020.

MČ Brno-Bystrc

Městská část Brno Bystrc a Hrad Veveří

Brněnská městská část Bystrc je pro náš závod stěžejní a nebýt Brněnské přehrady, nebylo by ani běhu „ČSOB Vokolo priglu“. Ale není to jen vodní hladina, čím Vás Bystrc osloví. Naši běžci dobře znají pohled na Hrad Veveří, který majestátně dohlíží na přeběhnutí lávky. Kdo hrad navštívil, jistě ví, že z druhé strany je spojen nádhernou lipovou alejí s kostelíkem Nanebevzetí Panny Marie. https://www.alejroku.cz/2019/lipova-alej-u-hradu-veveri

ZOO, turistika a Pohádka Máje

Stačí seběhnout schody přehradní hráze a krátkou procházkou dojdete na úpatí Mniší hory, zde najdete vstup do brněnské Zoologické zahrady. Pro milovníky turistiky přírodní park Podkomorských lesů nabízí procházky lesním porostem, v jejichž středu skalnatým údolím protéká řeka Svratka a můžete se vydat po stopách českého spisovatele Viléma Mrštíka, kterého tato krajina inspirovala k napsání románu „Pohádka máje“.

Je to špinavé a leží to za komínem :)

Znáte ten vtip? „Je to špinavé a leží to za komínem? Bystrc!“ :-) Tak to je opravdu jen slovní hříčka…. Bystrc je moderní, čistá a s úzce s přírodou spjatá městská část Brna. Kromě krásného okolí, se může pochlubit i kvalitní občanskou vybaveností – mateřské školy, základní školy, Klasické a španělské gymnázium, Společenské centrum, obchodní centra a mnoho dalšího.

Jsme rádi, že můžeme propojit náš běh s MČ Bystrc nejen místem konání, ale i se jménem pana starosty JUDr. Tomáše Kratochvíla.

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš tým ČSOB Vokolo priglu

 

Brněnské moře pohled z Bystrce

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení