• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 76 dní
  • (1846 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 76 dní (1846 hodin)

Přijďte do TRIEXPERT RELAX ZÓNY!

LOADING VOKOLO

VOKOLO PRIGLU běžíme už tuto sobotu, 7. 10.! Čeká vás krásná 14km trasa kolem Brněnské přehrady, zázemí závodu se skvělou atmosférou a hromadou aktivit pro vás i vaše kamarády a rodinu. Tým běžeckých a triatlonových prodejen TRIEXPERT se na vás těší nejen na trati, ale taky v TRIEXPERT RELAX ZÓNĚ!

Lávka vokolo priglu

Kromě posezení, kávy a k tomu i něco dobrého na zakousnutí, na vás čeká opravdová pecka. Horká novinka na českém trhu, regenerace lymfatickými kalhotami Reboots.

Limituje vás v tréninku pomalá regenerace? Kdo by nechtěl tento proces urychlit a zefektivnit tak, aby se další den běhalo zase s lehkými nohami. Díky 6 kompresním komorám poskytuje Reboots Go plynulou a hloubkovou masáž.

Výsledek? Rychlejší odstraňování odpadních látek z těla a účinná regenerace pro váš ještě lepší výkon. Nově navíc TRIEXPERT připravuje regenerační a relaxační masáže lymfatickými kalhotami Reboots i v TRIELABu v Praze Holešovicích nebo v Brně.

Kalhoty  Reboots

Nechte si udělat diagnostiku správného došlapu

Přímo v TRIEXPERT RELAX ZÓNĚ si navíc můžete nechat udělat profesionální odbornou diagnostiku správného došlapu na tlakové desce.

Diagnostika vám pomůže s výběrem správných běžeckých bot přímo pro vás. Navíc je celá procedura časově nenáročná a výsledky máte okamžitě. A nemusíte se bát. Vyšetření zvládne úplně každý.

Udělejte si fotku na památku ve fotokoutku

V TRIEXPERT RELAX ZÓNĚ se také můžete nechat vyfotit a odnést si tak domů kromě hezkých zážitků i pěknou památku.

Běžecké prodejny v Brně a Praze

TRIEXPERT nejsou jen prodejny s nejširší nabídkou vybavení na běh, cyklistiku, plavání a triatlon. Dívají na sport komplexně a poskytují zde mimo jiné i specializované služby, které posunou výkonnost na zcela jinou úroveň.

Vůbec nezáleží na tom, jestli denně trénujete na další závod anebo si zaběhnete jen občas pro radost.  V TRIEXPERTU vždycky posouvají váš výkon na další úroveň.

TRIEXPERT Anděl

Běžecká diagnostika

Základní běžeckou diagnostiku máte ke každým botám z TRIEXPERTu automaticky na prodejně zdarma. Pomůže vám nejenom zhodnotit váš celkový styl běhání, došlap nebo klenbu. Zkušený tým vám na základě výsledků diagnostiky vybere boty přesně pro vás.

Zátěžové testy

Očekáváte od tréninku výsledky v relativně krátkém čase?

Zkoušíte měřit tepovou frekvenci a moc si nevíte rady, k čemu naměřené hodnoty vůbec jsou? Znáte svoje aerobní a anaerobní prahy? Máte ještě spoustu dalších podobných otázek?

Zajděte si do funkční laboratoře TRIEXPERT, která je vybavena technikou pro provádění funkčních zátěžových testů pro zvýšení efektivity tréninku. Nezáleží na tom, jestli běháte rekreačně anebo jste výkonnostní sportovec.

Triexpert LOGO

specialista na běh, cyklistiku a plavání
www.triexpert.cz

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš tým Saucony Vokolo priglu

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení