• TERMÍN ZÁVODU
  • 12.10.2024
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 176 dní
  • (4244 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 12.10.2024
  • ZBÝVÁ 176 dní (4244 hodin)

Výjimečný závod mezi žirafy v Zoo Brno + oficiální triko zdarma


Poslední vteřiny do cíle, dechu už není nazbyt, ale je to tam! Pocit, který staví běžce znovu a znovu na starty závodů a spojuje je po celém světě. Poběžte i vy iSport LIFE závod v exkluzivním prostředí Brněnské ZOO. Při včasné registraci navíc získáte oficiální funkční tričko od Columbie zdarma! Přihlaste se do závodu na www.isportlife.cz.

Jak bylo řečeno, pro nás je vítěz každý – kdo se zvedne z gauče a postaví se čelem lenosti či výzvě. A proto máme medaili pro všechny, kteří zvládnou protnout cílovou čáru osmikilometrového závodu, který startuje 14. září v Brně. Propozice závodu najdete zde.

iSPORT LIFE

Běží se v nádherném prostředí brněnské zoo, kde zázemí je u medvědů a probíhá se částmi, kam se za normálních okolností návštěvník nedostane. Trasa běžce provede také přírodním parkem Baba. Malebná trať pomůže překonat dvě stoupání a medaile v cíli odmění každého, kdo se s tratí dokázal poprat. To ale není vše.

Kdo se přihlásí a zaplatí startovné nejpozději do 26. srpna, získá skvělé funkční tričko Columbia s originálním potiskem závodu. Bohaté občerstvení i losování o ceny, to je vše, co ještě můžete čekat a samozřejmostí je volné celodenní 1+1 vstupné do celé zoo i pro váš doprovod.

Účastnické tričko

Vezměte s sebou své děti, synovce, neteře, neboť startu hlavního závodu bude předcházet závod dětský! Více informací zde.


Nehodí
se vám termín?

19. října, Praha, iSport LIFE Columbia divoký závod Šárkou: Kdo zná podzimní Divokou Šárku, ten ví. Vy ostatní to musíte zažít, vybarvená příroda v prostředí skalnatého údolí, potoka a rybníků je tak úchvatná. Nebudete věřit, že jste v Praze! Na sedmi kilometrech potkáte i pořádný kopec.

 

9. listopadu, Říčany u Prahy, iSport LIFE Columbia srdcervoucí závod: Poznejte trailové pěšiny, kterými denně běhává Marek Odstrčilík z iSport LIFE. Říčanské smíšené lesy miluje natolik, že se rozhodl ukázat vám jejich krásu právě formou devítikilometrového závodu. Milujete přírodu a trail? Přihlaste se!

Více o iSport LIFE závodech a registrace najdete na stránkách www.isportlife.cz


Děkujeme, že běháte s námi.

Váš tým ČSOB Vokolo priglu

Úvodní strana

Důležité odkazy

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým Saucony Vokolo priglu

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace běžců

Lukáš Berta
mobil: 608 167 070

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2024 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení