• TERMÍN ZÁVODU
  • 10.10.2020
  • DO STARTU ZBÝVÁ
  • 10 dní
  • (259 hodin)
  • TERMÍN ZÁVODU 10.10.2020
  • ZBÝVÁ 10 dní (259 hodin)
O závodě › GDPR

GDPR

Zpracování osobních údajů účastníků běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu

Dovolujeme si Vás informovat, že 25. května 2018 vstoupilo v účinnost tzv. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (nařízení EU 2016/679, obecně známé pod zkratkou GDPR). Tato právní úprava se vztahuje také na zpracování Vašich osobních údajů. Ubezpečujeme Vás, že ochrana soukromí a osobních údajů našich klientů patří mezi naše priority. Rádi bychom Vás seznámili s tím, jak probíhá zpracování Vašich osobních údajů od výše uvedeného dne, zejména jaké osobní údaje zpracováváme, k jakým účelům a z jakých právních důvodů.

Vaše osobní údaje zpracovává Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s., jakožto organizátor běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu, zejména za účelem obrazové foto dokumentace, video dokumentace, sestavení startovní a výsledkové listiny, odeslání SMS s výsledky po závodě, zaslání informací týkající se organizace běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu a kontaktování v případě nestandardních situací (úraz během závodu, chyby v registraci, neočekávané zrušení dílčího závodu, apod.).

Kdo je správcem Vašich údajů?

Správcem Vašich osobních údajů je Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s., IČO 228 46 425, se sídlem Milady Horákové 20, 602 00 Brno.

Jaké údaje o Vás zpracováváme?

Zpracováváme zejména následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení,
  • adresa bydliště,
  • e-mail,
  • telefon,
  • datum narození,
  • pohlaví,
  • státní příslušnost,
  • atletický oddíl,
  • startovní číslo,
  • dosažený čas v závodě,
  • pořadí v závodě,
  • pořadí v kategorii,
  • získané body,
  • fotografie,
  • video záznam,
  • údaje o zdravotním stavu,
  • údaje z naší vzájemné emailové komunikace.

Kdy zpracováváme Vaše osobní data?

Při online registraci a při realizaci závodu.

Kdy zpracováváme údaje o Vašem zdravotním stavu?

V případě úrazu během konání závodu, případně úrazu či zdravotní indispozice, projeví-li zájem o převedení předplatného do dalšího ročníku.

Pro jaký účel Vaše údaje zpracováváme?

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů a to v souvislosti s organizací běžeckých závodů ČSOB Vokolo priglu. Údaje zpracováváme zejména pro tyto účely:

  • Plnění smluvního vztahu
  • Evidence účastníků v závodech
  • Evidence výsledků běžeckých závodů
  • Zlepšení kvality našich služeb a vývoj nových
  • Zasílání informací o sportovních závodech a jiných obdobných závodech
  • Zasílání obchodních sdělení
  • Zajištění ochrany zdraví a majetku
  • Účetní a daňové účely
  • Reklamní a marketingové účely
  • Zpravodajská činnost (foto, video)
  • Plnění ostatních zákonných povinností

Zpracování údajů na základě Vašeho souhlasu

Pokud jste nám udělil/a či udělíte svůj souhlas, budeme zpracovávat též Vaše osobní údaje k účelu, v rozsahu a za podmínek uvedených v takovém souhlasu (např. pro marketingové činnosti v širším smyslu).

Kdo je příjemcem osobních údajů?

Příjemcem Vašich osobních údajů je pouze Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s., jako organizátor běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu.

Osobní údaje poskytujeme dále následujícím subjektům:

1) účetní firma Katea s.r.o.
2) webmaster Lukáš Berta
3) externí časoměřičská společnost Championchip s.r.o.
4) ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB
5) Centrum Anabell, z.ú.
6) případně subjekty zmocněné k tomu na základě zákona či jiného právního předpisu (např. finanční úřad)

Jak dlouho budou u nás Vaše údaje uloženy?

Vaše osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech našich práv a povinností, dále po dobu trvání oprávněných zájmů správce osobních údajů, po dobu, po kterou jsou správci povinni uchovávat údaje podle obecně závazných pravidel předpisů nebo na kterou jste nám ke zpracování udělili souhlas. V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.

Osobní údaje zpracováváme dle jejich užití po takto uvedenou dobu:

  • pro marketingové účely po dobu trvání souhlasu se zpracováním pro tento účel
  • pro účely plnění smlouvy po dobu poskytnutí plnění
  • pro evidenci plnění po dobu stanovenou zákonem
  • pro plnění zákonných povinností po dobu stanovenou zákonem
  • v jiných případech po dobu trvání oprávněného zájmu správce osobních údajů

Jaká máte práva?

Máte zejména právo na přístup k osobním údajům, které o Vás zpracováváme, právo na opravu nepřesných či neúplných údajů a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz. V situacích předvídaných právní úpravou máte dále právo na výmaz osobních údajů, které se Vás týkají, nebo na omezení jejich zpracování; na přenositelnost svých údajů a právo vznést námitku proti zpracování údajů. Máte právo kdykoli bezplatně vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, které provádíme z důvodů našich oprávněných zájmů, včetně profilování, a právo vznést námitku proti zpracování za účelem přímého marketingu včetně profilování.

Koho můžete kontaktovat při uplatnění Vašich práv na ochranu osobních údajů?

Naší odpovědnou osobou, kterou můžete se svými podněty či dotazy kontaktovat, je paní Lenka Bertová na adrese: Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s., Milady Horákové 20, 602 00 Brno, na emailové adrese lenka.bertova@vokolopriglu.cz či telefonicky 702 669 608.

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým ČSOB Vokolo priglu

 

Mizuno

Pomozte nám

Vokolo priglu, podobně jako další společenské aktivity, se díky koronaviru dostalo do nepříznivé situace. Pokud nám chcete pomoci, budeme velmi rádi. Můžete si při registraci koupit funkční účastnické tričko nebo nám darovat libovolnou částku.

Každému, kdo pomůže našemu závodu alespoň 300,- Kč, nabízíme samolepku … Kdo nám přispěje částkou 1.000,- Kč a výše, bude v tombole o doživotní startovné …

další aktuality

Partneři

Závod je pořádán za podpory Statutárního města Brna, Jihomoravského kraje, městské části Brno-Bystrc.
Záštitu nad závodem převzali primátorka Statutárního města Brna JUDr. Markéta Vaňková, radní Jihomoravského kraje Mgr. Ing. Taťána Malá a JUDr. Tomáš Kratochvíl, starosta městské části Brno-Bystrc.

Kontakty

Ředitel závodu

Petr Božek
mobil: 724 870 607

Registrace

Lenka Bertová
mobil: 702 669 608

Propagace

Lucie Šlechtická
mobil: 604 898 935

Elitní závodníci

Tomáš Kalina
mobil: 775 082 588

Koordinátor závodu

Jan Huppert
mobil: 733 679 954

Zázemí závodu

Ondřej Zikmund
mobil: 605 457 715

Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s.

IČ: 228 46 425, DIČ: CZ 228 46 425
se sídlem Milady Horákové 890/20, Zábrdovice, 602 00 Brno zapsán v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, spisová značka L 15252

2020 © Brněnský klub sportovních a běžeckých aktivit z.s. | Tvorba webových stránek | Běžecké boty a běžecké vybavení