česky anglicky
O závodě › GDPR

GDPR

Zpracování osobních údajů účastníků běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu 2019

Dovolujeme si Vás informovat, že 25. května 2018 vstoupilo v účinnost tzv. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (nařízení EU 2016/679, obecně známé pod zkratkou GDPR). Tato právní úprava se vztahuje také na zpracování Vašich osobních údajů. Ubezpečujeme Vás, že ochrana soukromí a osobních údajů našich klientů patří mezi naše priority. Rádi bychom Vás seznámili s tím, jak probíhá zpracování Vašich osobních údajů od výše uvedeného dne, zejména jaké osobní údaje zpracováváme, k jakým účelům a z jakých právních důvodů.

Vaše osobní údaje zpracovává Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s., jakožto organizátor běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu, zejména za účelem obrazové foto dokumentace, video dokumentace, sestavení startovní a výsledkové listiny, odeslání SMS s výsledky po závodě, zaslání informací týkající se organizace běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu a kontaktování v případě nestandardních situací (úraz během závodu, chyby v registraci, neočekávané zrušení dílčího závodu, apod.).

Kdo je správcem Vašich údajů?

Správcem Vašich osobních údajů je Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s., IČO 228 46 425, se sídlem Milady Horákové 20, 602 00 Brno.

Jaké údaje o Vás zpracováváme?

Zpracováváme zejména následující osobní údaje:

Kdy zpracováváme Vaše osobní data?

Při online registraci a při realizaci závodu.

Kdy zpracováváme údaje o Vašem zdravotním stavu?

V případě úrazu během konání závodu, případně úrazu či zdravotní indispozice, projeví-li zájem o převedení předplatného do dalšího ročníku.

Pro jaký účel Vaše údaje zpracováváme?

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů a to v souvislosti s organizací běžeckých závodů ČSOB Vokolo priglu. Údaje zpracováváme zejména pro tyto účely:

Zpracování údajů na základě Vašeho souhlasu

Pokud jste nám udělil/a či udělíte svůj souhlas, budeme zpracovávat též Vaše osobní údaje k účelu, v rozsahu a za podmínek uvedených v takovém souhlasu (např. pro marketingové činnosti v širším smyslu).

Kdo je příjemcem osobních údajů?

Příjemcem Vašich osobních údajů je pouze Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s., jako organizátor běžeckého závodu ČSOB Vokolo priglu.

Osobní údaje poskytujeme dále následujícím subjektům:

1) účetní firma Katea s.r.o.
2) webmaster Lukáš Berta
3) externí časoměřičská společnost Championchip s.r.o.
4) ČSOB Pojišťovna, a. s., člen holdingu ČSOB
5) Centrum Anabell, z.ú.
6) případně subjekty zmocněné k tomu na základě zákona či jiného právního předpisu (např. finanční úřad)

Jak dlouho budou u nás Vaše údaje uloženy?

Vaše osobní údaje zpracováváme a uchováváme po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech našich práv a povinností, dále po dobu trvání oprávněných zájmů správce osobních údajů, po dobu, po kterou jsou správci povinni uchovávat údaje podle obecně závazných pravidel předpisů nebo na kterou jste nám ke zpracování udělili souhlas. V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.

Osobní údaje zpracováváme dle jejich užití po takto uvedenou dobu:

Jaká máte práva?

Máte zejména právo na přístup k osobním údajům, které o Vás zpracováváme, právo na opravu nepřesných či neúplných údajů a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz. V situacích předvídaných právní úpravou máte dále právo na výmaz osobních údajů, které se Vás týkají, nebo na omezení jejich zpracování; na přenositelnost svých údajů a právo vznést námitku proti zpracování údajů. Máte právo kdykoli bezplatně vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, které provádíme z důvodů našich oprávněných zájmů, včetně profilování, a právo vznést námitku proti zpracování za účelem přímého marketingu včetně profilování.

Koho můžete kontaktovat při uplatnění Vašich práv na ochranu osobních údajů?

Naší odpovědnou osobou, kterou můžete se svými podněty či dotazy kontaktovat, je paní Lenka Bertová na adrese: Brněnský klub běžeckých a sportovních aktivit z.s., Milady Horákové 20, 602 00 Brno, na emailové adrese lenka.bertova@vokolopriglu.cz či telefonicky 702 669 608.

Děkujeme, že běháte s námi.

Váš Tým ČSOB Vokolo priglu

ČSOB - Československá obchodní banka, a. s. TRIEXPERT - specializované běžecké prodejny a triatlonová prodejna Jaderná elektrárna Dukovany - skupina ČEZ - výroba, distribuce a prodej elektrické energie MILT s.r.o. – výrobce a realizace montovaných systému Mizuno – běžecké boty, textil a doplňky
Statutární město Brno Jihomoravský kraj Městská část Brno-Bystrc